söndag 6 januari 2013

Vem sköt Olof Palme?Filmen "Call girl" ser ut att bli den stora vinnaren på Guldbaggegalan den 21 januari. Den ha fått hela elva nomineringar. Nu läser jag i Aftonbladet 4 januari att Mårten Palme anmält filmen till JK för att statsministern i filmen köper sex av en minderårig, en statsminister som liknar Olof Palme.

Det är en anmälan som JK förmodligen inte kommer att bry sej om. Och familjen Palme borde undvika att träda fram i såna här sammanhang. I samma Aftonblad läser man att familjen anser att Det var Christer Petersson som sköt Palme på Sveavägen. Det är rent hyckleri. Familjen Palme vet att det inte var den otillräknelige Christer Petersson som sköt.

Men vem var det då? Det får vi kanske veta den 13 januari, när STV-serien "En pilgrims död" efter Leif GW Perssons böcker börjar sändas. Där ska en annan mördare pekas ut. På samhällets höjder vet man nog vem som höll i skjutvapnet. Frågan är om Leif GW Persson kommer att avslöja det. Eller är han en hycklare han också? Vi får se.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar