lördag 8 december 2012

Hur mycket invandring tål vi?I varenda tidning läser jag stora artiklar om Sverigedemokraterna. Inget parti får så mycket reklam som Sd. Det är negativa artiklar, vi ska tycka illa om Sd, men det är likförbannat reklam. Och antalet sympatisörer ökar.

Sd är ett borgerligt parti. Att vår borgerliga press ogillar det beror på att partiet vill minska invandringen. Medan de som i tysthet styr Sverige (överklassen, wallenbergarna) vill ha ohämmad invandring för att få stor arbetslöshet att pressa lönerna med.

Så förväntas det att vi ska ogilla Sd – och det ska vi liksom vi bör ogilla alla borgerlig partier – och i synnerhet såna med brun bakgrund som Sverigedemokraterna och Moderaterna. Vi förväntas inte diskutera med dem. Den som vågar ta diskussionen måste bemöta Sd:s främsta fråga: Hur mycket invandring tål Sverige?

Den frågan skulle arbetarklassen för länge sedan ha ställt, om arbetarklassen hade haft förespråkare, tidningar och platser för sammanträde och umgänge. Då skulle vi ha avvisat allt skitprat om rasism och granskat invandringen på ett sakligt och klyftigt sätt.

Inte ogilla ett parti utan att argumentera – bara på order uppifrån. Hellre ta diskussionen även om den är svår: Hur mycket invandring tål vi? Den diskussionen skulle jag följa med nyfikenhet.2 kommentarer:

  1. Tänker mig att själva flyktingomhändertagandet blivit en privat vinstmaskin numera. En industri som kräver sitt råmaterial likt andra jämförbara människoförvaltningar som soc, FK och AF. Något journalisterna fegt lämnar åt sidan därför att de själva är sitter och diar i samma knä.

    SvaraRadera
  2. Drygt 60.000kr/mån tog Attendo Care i betalt för att innysa ensamkommande flyktingbarn i en mögelluktande säsongsstängd vandrarhemsbarack såg jag just i DENNA artikel i Expressen från nov -09. - Per barn! 30 barn fick man in där, vilket betyder drygt 1,8 miljoner kronor per månad... Det luktar korruption lång väg, åtminstone i min näsa. Varför är vi så naiva i detta land?
    Kanske något för Malin W, tänkte jag..

    SvaraRadera