fredag 18 januari 2013

Sex och klarspråkNär invandrare kommer till Sverige ordnas mat och bostad, men man reser aldrig frågan: Vad ska du göra med din sexualitet?
De flesta som kommer är män. Hur tänker vi att deras sexliv ska se ut? Ska de hänvisas till onani i nån flyktingförläggning? I hemlandet hade de kanske en bordell i varje gathörn, det har vi inte här. Så var tänker vi att de ska göra av sin sexualdrift?
Det tänker vi inte på. Av någon konstig anledning.

Sex grabbar våldtar en flicka. Invandrare! tänker vi. Men vi får inte veta om vi har rätt eller fel.
Jag irriteras av att våra journalister döljer gärningsmän bakom åldersbeteckningar – 36-åring i stället för en 36-årig finne eller turk. Och 6 våldtäktsmän i stället för 6 invandrare. Om det nu var invandare. Jag vill veta det för att själv kunna bilda mej en uppfattning och reda ut skillnaden mellan dem och oss.

I Sverige har vi ett tämligen fritt sexliv. Man behöver inte ta till våld för att få det man ganska lätt har tillgång till. I många andra länder har man ett hysteriskt förhållande till sex. Kvinnor stenas för otrohet. Våldtäkter förekommer, inte för soldaters tillfredsställelse utan för att den våldtagna kvinnan och hennes släkt blir skandaliserad som om kvinnan själv vore skyldig.
Eftersom vi inte kan utforska invandrares sexualmoral kan vi inte undvika att importera kvinnoförakt och främmande synsätt på sex och samlevnad.

I Sverige får vi inte skriva något ofördelaktigt om invandrare därför att den styrande överklassen vill ha hit så många utlänningar som möjligt. Det splittrar vår befolkning och ökar antalet arbetslösa så att lönekampen minskar och facket tappar makt och inflytande.
Därför kan vi inte diskutera att vi importerar en oerhörd massa sexualdrift som vi inte har en aning om vart den ska ta vägen. Den finns där. Den kan inte tigas ihjäl.
Men tiger gör vi. Av vilken anledning?


Innehåll

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Även om Sverige generellt sett tagit emot mer än tillräckligt med MENA-migranter som jag tycker, så undrar jag vad man skulle vinna med att framhålla vilken etnisk eller annan härkomst olika förövare har i vissa sammanhang. Då kunde man väl lika gärna även börja tala om vilken eventuell religion de tillhör, skonummer osv..? Är inte sådant mer för forskare och sammhällsplanerare att fundera över? Får vi färre skattefifflare bara för att det skulle framkomma att de flesta av dessa är infödda kristna svenskar t.ex? Argument mot fortsatt "mass"invandring finns det väl tillräckligt med ändå utan att man ska behöva riskera att stigmatisera de som redan finns här med dådana utpekanden? Skulle nog knappast gynna integrationen heller därvidlag, tänker jag.

    SvaraRadera